TV2Nettavisen

Gambleren Kvisvik

27.04.2006 @ 09:21
Fotballspilleren Raymond Kvisvik må være en hardbarket gambler. Nå har han spilt høyt med sin egen troverdighet for å føre TV 2 bak lyset.

47380-72

Fotballinteresserte TV-seere må ha fått kaffen i halsen da de så gårsdagens TV 2 Sporten.

Hovedoppslaget var nyheten om irriterte supportere i Fredrikstad Fotballklubb som regelrett hadde begynt å rive huset til Kvisvik i misnøye over hans dårlige innsats på banen.

Både Kvisvik og flere sentrale personer i supportklubben "Plankehaugen" lot seg intervjue. En tilsynelatende rystet Kvisvik uttalte at hvis dette fortsatte, måtte han vurdere å flytte.

Du kan se innslaget her (trykk her).

Problemet var at TV-innslaget var en ren bløff, iscenesatt av Raymond Kvisvik og FFK-supporterne.

Starten på det hele var en artikkel her i TV 2 Nettavisen, der vi skrev at flere FFK-fans ville bli kvitt Kvisvik. Vår sak baserte seg på innlegg på FFK-supporternes uoffisielle side ffksupporter.net: - Det er på tide å løse Kvisvik fra kontrakten, og la han begynne livet som byggmester, skrev enn innsender.

Vår sak inneholdt også en kommentar fra talsmann Lars Thoresen i "Plankehaugen". Også han var enig i at Kvisvik til nå har spilt under pari, men at holdningen på nettforumet ikke ble delt av supporterne generelt. - Det har overhodet ikke vært en oppfatning blant våre lesere at Kvisvik bør løses fra kontrakten, uttalte Thorsen.

TV 2 Nettavisen står inne for vår sak. Du kan lese den her, døm selv (trykk her).

Det betente i situasjonen er at FFK-supporterne virkelig har stilt opp for Kvisvik, blant annet ved omfattende dugnadsarbeider for å bygge huset hans.

47380-73

- Det var en useriøs sak som kom rett i trynet på meg. Jeg var rett og slett sjokkert, sier Kvisvik til TV 2 Nettavisen.

Fotballspillerens neste trekk var å overbevise en serie medlemmer i supporterklubben om å stille opp på fjernsyn og lyve. Selv tok han frem sitt beste pokeransikt og lot seg intervjue. Resultatet ble innslaget som lurte hele TV 2 Sporten og halve Norge.

I så måte kan vi konkludere med at Raymond Kvisviks bløff gikk inn.Kommentarer:
Postet av: tÅm

Slutt å pes om dette, gir jo mannnen bare mer publisitet.Dere har dummet dere ut, innrøm det og kom dere videre.Bare se i den kulørte ukepresse, der er det kjendiser som lurer hver uke, for så å gå ut å benekte uka etter..Bare ikke prøv å lage noen presse etisk diskusjon om dette, dere er i hardt vær fra før av.

27.04.2006 @ 10:04
Postet av:

Det finnes ikke mer hårsåre personer enn journalister. Dette var en morsom spøk. Kvisvik sin troverdighet er ikke svekket, kun TV2 sin troverdighet.

27.04.2006 @ 10:25
Postet av: petter

Tv2 får som fortjent! Kvisvik blir blandt annet kritisert av TV2 for å komme med løgner. Så TV2`s kilder lyver aldri?? TV2 og andre medier spekulerer i å tjene penger på "skandale" jounalistikk og driter vel i om kildene snakker usant. Så lenge de kan referere til kilder og samtidig slippe å oppgi dem. TV2 burde legge seg langflat og ta spøken til seg. Å bruke et annonymt innlegg på en diskusjonsside som en av kildene er jo helt vanvittig!!! Det kan jo like gjerne være TV2 selv som har skrevet innnlegget på Plankehaugens sider, for så siden å kunne bruke det som kilde...?? En annen ting er at mediene hver dag legger menneskers liv i grus ved å sette dem i "gapestokk", men når de selv blir uthengt så kommer de med trussler!

27.04.2006 @ 10:26
Postet av: JOS

Stavrum,dette er en liten sak som du og resten av redaksjonen bør le av - forutsatt at dere har evnen til å kunne le av dere en gang i blant dere også.Hvis du blir sur eller fornærmet over å ha blitt lurt, så blir jo Kvisviks spøk enda bedre. Det hele minner litt om noen som blir utsatt for en morsom aprilspøk, og isteden for å le med blir man fornærmet, Vel, det gjør det hele enda morsommere for oss som ser på. Og helt sikkert for Kvisvik og Plankehaugen. Fortsett den gode fotballdekningen, la denne ballen ligge, og bruk kreftene - og humøret - på stoff som er litt mer kildesjekket - og kanskje litt mer interessant også, rent fotballmessig.

27.04.2006 @ 10:34
Postet av: player4life

Hvis det er noen troverdighet som er truet her, så er det vel TV2 Nettavsisen som bør føle seg truet. Lage en så stor sak basert på et anonymt innlegg på en uoffisiell nettside...Det er bra journalistikk det. NOT!

27.04.2006 @ 10:49
Postet av: thomas

Tåpelig av tv2 å bli sure. De bør ha nok selvironi til å tåle dette. Tv2 bør heller innrømme at de bæsja på leggen i artikkelen om kvisvik. lavmål av TV 2 først driter de seg ut, så blir de sure når noen lurer de..

27.04.2006 @ 11:02
Postet av: Per Snott

TV2 v/ Stavrum må være utrolig selvhøytidelige og hårsåre når de sutrer for at de ble lurt. Dessuten kan ikke journalisten som har laget innslaget ha vært særlig våken. Jeg så innslaget i går og tenkte at her er det noe muffens (ja, jeg vet at jeg virker eplekjekk, men det er sant!) 1-0 til Kvisvik over TV2. Du får tenke ut en morsom og stilfull hevn, Stavrum.

27.04.2006 @ 11:10
Postet av: Øystein

Det finnes vel ikke mer selvhøytidlige folk enn journalister. Det er vel ikke god journalistikk å lage sak ev en anonym uttalelse. Get a life Stavrum. Det kommmer så mye agurk nyheter fra nettavisen at det er pinlig mange ganger. Hadde dere hatt selvinnsikt så hadde dere ledd av dette og skjønt at dere kanskje hadde bommet litt i denne saken.

27.04.2006 @ 11:17
Postet av: Ole Brumm

Denne saken sier vel mye mer om kvaliteten på TV2/Nettavisens journalistikk og hårsåre redaktører/journalister enn om Kvisvik. At han er en spøkefugl er velkjent, og da burde kanskje TV2 sjekke kildene sine enda bedre (eller litt mindre dårlig) enn normalt? At yrkesgrupper som delvis lever av å henge ut andre ikke eier selvironi og ikke tåler en spøk når de selv blir "rammet" er bare helt utrolig!Nei, troverdigheten til Raymond Kvisvik er minst like stor som før. Kan dessverre ikke si det samme om troverdigheten til TV2/Nettavisen.....

27.04.2006 @ 11:18
Postet av: Tom

Bra at Stavrum setter kritisk søkelys på viktig samfunnspørsmål. Way to go Stavrum. PINLIG er vel ordet....

27.04.2006 @ 11:22
Postet av: Okelele

Driti deg ut her ja, Stavrum. :)

27.04.2006 @ 11:27
Postet av: Jon

Hold kjeft Tv2, dere får som fortjent! Det er dere som har mistet troverdighet, ikke Kvisvik. Dere lurer jo selv folk ved å skrive falske nyheter, hvor kilden er 1 person som mener Kvisvik ikke er god nok. Sjekk kildene deres grundigere neste gang! Utrolig morsomt å se hvor lettlurte dere er :)

27.04.2006 @ 11:28
Postet av: Æda Bæda

Journalister må da tåle litt de også vel. Det blir for dumt å syte om denslags! Bra jobba Kvisvik og alle andre som avslører inmopetansen til den fjerde statsmakt!

27.04.2006 @ 11:36
Postet av: Toralv_IV

Utgangspunktet her er jo interessant. Nettavisen snoker på et supporterforum i mangel av virkelige nyheter og ser at noen skriver noe negativt om en profilert person og bestemmer seg for å skrive om det. Problemet er at disse forumene til enhver tid oversvømmes av usakligheter og drit fra anonyme. For alt Nettavisen vet kan jo de som skrev dette vært Moss eller Sparta-supportere som bare ønsker å skape litt debatt og surmaget stemning. Når man ikke vet forutsetningene blir det utrolig tynt å lage en sak basert på dette.At dere får en på trynet tilbake igjen skulle bare mangle. Kvisvik har ikke mistet noe troverdighet, det har forsåvidt ikke Nettavisen/TV2 heller da denne publikasjonen sjelden gjør en skikkelig kildekritikk før man publiserer noe som helst.

27.04.2006 @ 11:48
Postet av: Dommern

Grattulerer Raymond. Dette var virkelig morsomt. Det er gøy å se på den manglende selvironien til media. Kjør på.

27.04.2006 @ 11:55
Postet av: Mykle

Til pass til TV2 og Nettavisen.Ble selv irritert da jeg leste saken på Nettavisen, har selv vanket på diverse supporter-forumer over tid, og sakligheten som vises på disse er av og til lavmål! At man klarer å basere en redaksjonell sak på dette, og blåse det opp på førstesiden i Nettavisen er en skandale. TV2 skal tydeligvis tyne ut alt de kan av milliarden de har betalt for rettighetene for Tippeligaen, for maken til skandale-journalistikk de har fremvist de siste ukene har jeg ikke vært bort i. Enhver tvilsom dommeravgjørelse blåses opp, og etter kampen må den stakkars dommeren forklare saken. Selv er jeg godt over gjennomsnittet interessert i fotball, men jeg har allerede fått avsmak av TV2 sin dekning av Tippeligaen. Har selv ingen forhold til FFK eller Kvisvik, men i denne saken har Kvisvik min fulle sympati!

27.04.2006 @ 11:58
Postet av: cc

bare bra at tv2 fikk seg trøkk.nå må de slutte å syte over at de ble lurt.

27.04.2006 @ 12:01
Postet av: Gunnar Stabukk

Det eneste som er pinlig i denne saken er at TV2 Nettavisen ikke eier fnugg av evne til selvkritikk. Eller selvironi, kanskje heller ikke selvinnsikt. Først lager man et dusteoppslag basert på en tynn "historie" og deretter lar man seg som komplette amatører lure av Kvisviks lille mottrekk. At man deretter lar sportsredaktører og andre forsøksvis blåse dette opp til et "problem" sier dessverre ganske mye om at i TV2 og Nettavisen er vuderingsevnen omvendt proporsjonal med antall såre og sure tær.Le av dere selv, resten av Norge ler allerede.

27.04.2006 @ 12:17
Postet av: Gudbrandsen

Nå har jo TV2 Nettavisen beklaget saken hvor et foruminnlegg ble brukt i saken. Hva mener Stavrum med at dere fortsatt står inne for saken??????????

27.04.2006 @ 12:18
URL: http://www.scansat.no
Postet av: pasker

De som har lav troverdighet er TV2-Nettavisen som ikke skammer seg over at de viderebringer anonyme rykter.Anonyme tips/kilder kan brukes når det er saken gjelder viktige samfunnsinteresser, som Watergate og FFK.

27.04.2006 @ 12:30
Postet av: bernt

Å så sure TV2 Nettavisen ble nå. Har de ikke noen sans for humor eller? Først lager de en stor sak basert på ett innlegg i supporterforumet. Så når den det gjelder (Kvisvik) tar igjen, påstår de at han har lurt hele Norges befolkning. Jeg tror de fleste som så innslaget skjønte med en gang at dette var en spøk fra Plankehaugen og Kvisvik. Man begynner å lure på hva som er kriteriene for å kunne lage reportasjer for TV2 og TV2Nettavisen

27.04.2006 @ 12:32
Postet av: Danne

Nettavisen og tv2 tramper i baret som bare de kan. De er så ute etter sensasjoner at de lager dem selv, som i saken hvor FFK-supportere ville løse Kvisvik fra kontrakten. Patetisk, man kan ikke bruke forum på internett som kilder når personene der er anonyme. Kvisvik og Plankehaugen ga meg en god latter, og vi fikk se hvor selvhøytidelige Tv2 Nettavisen er. Jeg oppfordrer dere til å prøve å drive troverdig journalistikk i fremtiden, dere kan sikkert det hvis dere vil, men sensasjonshungeren er vel for stor.

27.04.2006 @ 12:32
Postet av: Arild

Mye bra skrevet her, for det meste saklig også. Til nettavisen: hvis dere tar leserne deres på alvor, tell for og imot TV2/Nettavisen blant kommentarene. Skikkelig uheldig å spørre om lesernes dom i saken....

27.04.2006 @ 12:33
Postet av: Hvem sa hvem var useriøse?

Kanskje Herr Stavrum burde heller fokusere litt blant sine egne og deres sterkt svekkede evne til å finne gode saker å lage artikler på. Det ender jo med å referere til anonyme postinger i supporterforum på nettsider 8/

27.04.2006 @ 12:34
URL: http://www.theonion.com
Postet av: Petter

Hvordan kunne TV2 sjekke kildene bedre når alle kildene er med på spøken??? Både Kvisvik og Plankehaugen. Hvem skal journalisten ringe til da for å få bekreftet at noen har rottet seg sammen for å lure TV2? Etterpåklokskap er en eksakt vitenskap. Nå sitter alle brølapene og godter seg.Syns jo ikke spøken er så farlig eller alvorlig, så dette får TV2 tåle, men alle dere selvgode, bedrevitende fotballaper kan jo dempe dere litt.

27.04.2006 @ 12:36
Postet av: Kjell

Dette føyer seg inn rekken av den latterlige dekningen av fotball som TV2 driver med for tiden. Det er jo bare søple prat om all mulige tenkelig situasjoner. Jeg har slutte å se på TV2 sin fotball dekning, den er jo bare pinlig. Og nå denne saken med Kvisvik. Jeg tror jaggu jeg slutter å lese nettavisen også. Stavrum, ikke lek journalist. Du kan heller begynne å skrive for bladet Her og Nå.

27.04.2006 @ 12:44
Postet av: Lars

Til Petter:Det er den første artikkelen om Kvisvik (at fans vil ha ham sparket) i denne saken de burde sjekket bedre. At de ikke får sjekket spøken/svaret til Kvisvik, fordi alle er med på den, er helt greit.

27.04.2006 @ 12:47
Postet av: JRL

Det er flott med fargeklatter som Raymond Kvisvik som fleiper med jouralistene. Det er tragisk at TV2 tar dette fornærmelig opp. Raymond tar fotballnyhetene like alvorlig som de bør tas; det er morsomt å lese om, vi vet at over halvparten av det journalistene skriver er spekulasjoner, små utdrag fra virkeligheten, eller rett og slett tøv - so whats the big deal?En journalist som sliter med såret stolthet bør slutte i yrket sitt. Har det noengang hendt at en journalist har tatt hensyn til om noen blir såret av en artikkel?Enda værre er det at en redaktør ikke kan gi gode råd til journalistene om dette, men velger å bruke spaltemeter på surmaget "rettferdig harme".

27.04.2006 @ 12:59
Postet av: P.N.

Vil som majoriteten understreke at det er TV2 og Nettavisen (og pressen generelt) som har et troverdighetsproblem. Ikke Kvisvik.Det synes ikke som om pressefolket har evne til å forstå dette. Stå på Kvisvik!

27.04.2006 @ 13:03
Postet av: Jack

Å Gunnar du Gunnar, hvor userøis og naiv må man være for å få jobb hos dere? Dette er kommentar nr. 28 av 28 som ler av dere uten å ha spesiell sans for Kvisvik - før nå...

27.04.2006 @ 13:05
Postet av: alfrune

Dette er latterlig av TV2 og TV2/Nettavisen også kommentarene i ettertid.Det er TV2 og Nettavisen som blir latterliggjort ved å trykke slikt. Det er de som mister troverdighet etter denne saken. Ikke Kvisvik. Han er bare en som tør å ta igjen for den fjerde statsmakt! Veldig bra gjort Raymond!!

27.04.2006 @ 13:07
Postet av: Per

Her er det meste sagt. Erklærer meg enig med alle før meg.

27.04.2006 @ 13:16
Postet av: Ted

Stakkars Gunnar og TV2 Nettavisen. Tenkt å la seg lure av en slem fotballspiller...Synes det er merkelig at Gunnar Stavrum/Bjørn Taalesen og TV2 Nettavisen/TV2 ikke velger og rette fokus innover i egne redaksjoner etter dette. Hele saken bærer preg av venstrehåndsarbeid og elendig research. Hva med å se nærmere på arbeidsmetodene i redaksjonene?

27.04.2006 @ 13:19
Postet av: Einar Skovly

Kun TV2s troverdighet er svekket, spesielt når dere ikke innser egne feil. Utrolig bra at kvisvik svarer på den negative og tabloide vinklingen til TV2 med en god gammeldags spøk! Håper TV2 klarer å innse hva de har gjort feil, og at de ikke kommer til å gjenta det i framtiden. Den type tabloid vinkling de til tider driver med er ikke positivt for spillerne, supporterne eller fotballen.

27.04.2006 @ 13:24
Postet av: Snur TV2 - Nettavisen snart

Ser at TV2-Nettavisen har flyttet saken opp på førstesiden sin igjen. De har nok lest kommentarene her og skjønt at de fleste synes at fleipen til Kvisvik var morsom. Jeg tror at de snart vil si at "de var med på spøken og at de er med på å bringe latter og humor inn i fotball dekningen".Fotball blir overdekket, TV2/nettavisen har satt av alt for mye sendetid/nettplass og sliter med å finne stoff.

27.04.2006 @ 13:25
Postet av: knut

utrolig bra!!Ta dette som en god spøk i en travel hverdag full av sensasjons jag

27.04.2006 @ 13:26
Postet av: morten

Jeg hadde tenkt å skrive en liten hilsen om at Stavrum faktisk er smart og humoristisk, så kunne jo TV2 laget en redaksjonell sak om dette basert på mitt innlegg. Men jeg vil jo ikke bidra til mer feilaktighet i nyhetsbildet..Det klarer TV2 selv

27.04.2006 @ 13:44
Postet av: Mediedass

TV2 og TV2 Nettavisen viser her sin useriøsitet og uproffisjonalitet. Det er ikke tilfeldig at TV2 går på en slik spøk. Kvisvik klarte å lure TV2 nettopp fordi de lager elsker å lage "skandale"-nyheter for å sette kjendiser ut av spill. Denne gangen var det kjendisene sin tur til å sette TV2 ut av spill. Hvis TV2 tar en uoffisiell supportnettsiden som en seriøs kilde for å blåse en slik sak opp, så kan de ha det så godt. Dette er fult og helt dårlig journalistikk som for en gang skyld blir straffet med en god spøk. TV2 bør få flere slike "spøker", forhåpentligvis også en straff en eller annen gang. En straff for å ha ødelagt mange forhold og mange liv ved å legge ut og blåse opp informasjon som de har fått fra så kalt "pålitelige" kilder. TV2 og TV2 Nettavisen viser her hvor de står, og at de ikke kan stoles på når det gjelder troverdighet.

27.04.2006 @ 13:50
Postet av: Mediedass

TV2 og TV2 Nettavisen viser her sin useriøsitet og uproffisjonalitet. Det er ikke tilfeldig at TV2 går på en slik spøk. Kvisvik klarte å lure TV2 nettopp fordi de elsker å lage "skandale"-nyheter for å sette kjendiser ut av spill. Denne gangen var det kjendisene sin tur til å sette TV2 ut av spill. Hvis TV2 tar en uoffisiell supportnettsiden som en seriøs kilde for å blåse en slik sak opp, så kan de ha det så godt. Dette er fullt og helt dårlig journalistikk som for en gang skyld blir straffet med en god spøk. TV2 bør få flere slike "spøker", forhåpentligvis også en straff en eller annen gang. En straff for å ha ødelagt mange forhold og mange liv ved å legge ut og blåse opp informasjon som de har fått fra så kalt "pålitelige" kilder. TV2 og TV2 Nettavisen viser her hvor de står, og at de ikke kan stoles på når det gjelder troverdighet.

27.04.2006 @ 13:51
Postet av: Enga Patriot

Tv2 får som fortjent! Skriv om fotball og dropp SE&Hør delen så slipper dere gapestokken flere ganger

27.04.2006 @ 13:54
Postet av: Superhelt

Som nesten alle andre også mener. TV2/Nettavisen får som fortjent. Skal man se det i større perspektiv og etisk på dette så er også en helt riktig smekk til en 'journalist' som ikke sjekker fakta grundig nok. Jeg synes også det er en morsom og viktig innfallsvinkel til en debatt om pressens makt og troverdighet.

27.04.2006 @ 14:00
Postet av: Tom

Slutt å furt. TV2 er lurt, ferdig med det. Kvisvik har fått sin "hevn".

27.04.2006 @ 14:24
Postet av: LSK

Hehe, Det er artig å se så mange som mener det samme om Stavrum. Og det beste er jo at han ble helt stille nå. Enig i at TV2 gjør for mye ut av fotball. Det var mye bedre når det gikk på NRK. Mye mer troverdig. Det er et eller annet med Davy og Mini som gjør at alt av troverdighet forsvinner. Det er så utrolig dårlig journalistikk!.

27.04.2006 @ 14:26
Postet av: Bjarne

Tror ikke angrep er det beste forsvar i denne saken. Er du tatt med buksa nede (i dette tilfellet uten bukser) må du bare legge deg flat.Det må da gå an å innrømme at det finnes både gode og dårlige journalister. Artikkelen som var basert på et anonymt innlegg på ffksupporter.net vil neppe bli brukt i fremtidige lærebøker på journalist utdanningen.Kan ikke si jeg forsvarer spøken fra Raymond og Plankehaugen, selv om jeg lo godt.Nei TV2, her burde dere gå i egne rutiner og ikke bedrive syte journalistikk og forsøke å rakke ned på alle andre enn seg selv...Men mye oppmerksomhet får jo Raymond ut av at TV2 føler seg såra og vonbråten.

27.04.2006 @ 14:30
Postet av: Surrelidum

Hælledussen Stavrum, ta en titt på egen avis og se hvorfor dere ikke får sympati. Spesielt s.2 gjør et godt inntrykk. Dersom du tror det er Kvisviks spøk som er et problem, ja da er det ikke rart dere har troverdighet som en en bruktbilselger. Deilig å se at noen faktisk evner å bruke pressens makt mot dem selv. Normalt er man jo maktesløs mot det bildet pressen lager. For engangs skyld var det andre enn media som satt dagsorden:-)

27.04.2006 @ 14:33
Postet av: Øyvind

Helt grei denne. Nettavisen tidvis er temmelig tendensiøs og tabloid. Å slå opp noen sporadiske innlegg fra en blog og fremstille dette som om "alle" mener dette er tvilsomt. Men jeg heller ikke mer av Gunnar Stavrum. Klassikkeren er fra Økonominyhetene på TV2 der Stavrum avslutter en reportasje om et fall i Frontline (John Fredriksen) med at: "...enda godt at huset står på kona!" Gjennomført useriøst.

27.04.2006 @ 14:43
Postet av: hp

"Sportssjef i TV 2, Bjørn Taalesen, synes ikke Kvisviks bløff var det spor morsom"Stakkars journalister! Skal det altså ikke mer til?? Hvis ikke Stavrum/Taalesen tåler såpass så må dere for fa.. finne dere noe annet å gjøre. Nærmest daglig setter dere idrettsfolk-dommere og andre til veggs med uthenging og kommentarer som mange av dem ikke har mulighet å svare på. KONKLUKSJON: Når et media får så mye makt som TV2 har gjort med fotballen så går det fullstendig til hodet på dem.Norges Fotballforbund kan umulig leve med dette MONOPOLSYSTEMET som vi ser her for lenge. Fotballen vil bli ødelagt hvis sånne folk får bestemme agendaen dag etter dag. Ps!FINNES DET EGENTLIG ET SPEIL I TV2 HUSET??????

27.04.2006 @ 14:58
Postet av: Henrik (lyn supporter)

Veldig bra Raymond! Dette fortjente TV2! At TV2 stiller spørsmålstegn ved Raymonds troverdighet er merkelig. Burde man ikke feid for egen dør først!!?? Det er vel ingen som tar nettavisen eller tv2 seriøst. Hold dere til repotasjer om hvor utrolig bra Brann er og holde dere for god til å stille spørsmål om Raymonds troverdighet. pluss i boken min raymond

27.04.2006 @ 15:01
Postet av: Dagfinn

Synes dette var tøft. Media skal ikke ha eneretten på å dumme ut folk som de selv ønsker.Dette er bare helt topp av Kvisvik. Håper han fortsetter å lure mediene

27.04.2006 @ 15:01
Postet av: belsibob

Typisk Stavrum. Smarte og hverdagnyttige kommentarer. Kan ikke den karen snart se å slutte å skrive disse innleggene.

27.04.2006 @ 15:05
Postet av: Knuthaa

Synes denne saken til fulle viser hvor ukritiske enkelte journalister blir når de værer en "sensasjon", og hvor lett det egentlig er å manipulere pressen. Det ville nok vært bedre for TV2(nettavisen) å innrømme dårlig journalistikk enn å sitte og furte slik.Hvor mye troverdighet mistet de selv når de lurte 400- 500 tusen? NB -Lurespørsmål.

27.04.2006 @ 15:06
Postet av: Kvisvik er topp

Ikke bare lurer Kvisvik tv2. Han får jo fram et utrolig dårlig taperansikt. Det må være mulig å ha ryggrad til å innrømme en blemme. Dagens dobbel!!

27.04.2006 @ 15:30
Postet av: Guttorm Nilsen

Kjære Stavrum!Det er ikke Kvisvik som driter seg ut her. Det er TV2. Dere lager et oppslag av ett - ETT - innlegg på et uoffisielt diskusjonsforum. Hvor lave krav har dere egentlig? Gå inn på Kjernen og les om at Iversen bør komme seg til helvete. Gå til Klanen og se at omtrent samtlige nye spillere har blitt ønsket langt vekk av en eller annen. Spør en hvilken som helst bergenser, og se at det er spillere som er "uønsket" i Brann.That's life, Gunnar Stavrum. Folk får ha meninger. Jeg tør ikke tenke på hvor mange enkeltpersoner som ønsker at nettopp DU slutter i jobben din. Men selv om jeg her skriver at du bør ta hatten din og gå, så regner jeg ikke med at du skriver et oppslag om det?Ta Kvisvik sin joke som det det var. Et lite stikk til dere om at dere har dummet dere ut!

27.04.2006 @ 15:30
Postet av: Torkjell

Kjære Gunnar Stavrum. Hvordan kan du trekke Raymond Kvisviks troverdighet UTEN i samme åndedrag å rope et høyt og tydelig VARSKU om TV 2/Nettavisens troverdighet? Kvisvik ER en klovn og en fargeklatt blandt ellers triste og grå tippeligaspiller som på langt nær er like avhengig av troverdighet blandt folket, enn det dere er! Vær heller bekymret for deres eget frynsete/ødelagte troverdighet, før du driter i Raymonds reir... Og hvordan i all verden kan en vaktsjef forsvare sakene deres som god journalistikk, når dere nå i ettertid står blottet for nettopp det; god journalistikk? Jeg bare spørr...

27.04.2006 @ 15:38
Postet av: jungelnisse

Slutt å syt, get over it!

27.04.2006 @ 16:15
Postet av: Morten

Dere jornalister tåler virkelig ikke å få igjen litt av deres eget kjør. Personer som Ramond kvisvik får mye mediedekning som skaper ett hvis press personlig på han innsats og alt han gjør. I tillegg så trykker dere en så tynn sak som i tillegg er ute på tynn is, også klarer dere og klage på at dere har blitt lurt og sitter med svarteper!! nei jo raskere dere legger denne saken død jo mindre pinlig blir det for dere. er ikke noen lov mot og drive praktisk gjøn med dere og det virker som om det er noen som må gjøre oftere for denne saken er faktisk artig!

27.04.2006 @ 16:15
Postet av: Humor

ja det må jeg si. Her har vel Tv2 driti i eget reir i stede for Kvisvik's. Selvhøytidlige journalister får meg til å spy....Se det i øya, Kvisvik har kledd dere av til beinet. Stå på gutten fra Greåker. Vi vet du kan !

27.04.2006 @ 16:25
Postet av: satchmo

Som tilnærmet alle her har sagt. Her er det kun en part som har mistet troverdighet og det er TV2 Nettavisen. Jeg har aldri vært noen fan av Kvisvik, men denne synes jeg var helt topp. Hadde TV2 enda sett humoren i dette og ledd med så kunne vel Tv2 hatt litt troverdighet i behold, men når man da attpåtil kommer med en surmaget kommentar blir det bare dumt. Ufrivillig komisk! Og kun en bekreftelse på at journalister er den mest selvhøytidelige gruppen som finnes.

27.04.2006 @ 16:26
Postet av: Calvin

Selvhøytideligheten er like stor som den dårlige dømmekraften hos Stavrum. I jakten på "interessante" vinklinger kokes det spikersuppe i samtlige redaksjoner. Tåpelige historier forankret i spekulasjoner og tvilsomme kilder er heller regelen enn unntaket. Forsøket på å bruke den strenge stemmen mot kvisvik er patetisk. Smil og innrøm at Kvisvik tok en tunnell og skudde ballen i krysset.Stå på

27.04.2006 @ 16:30
Postet av: Hansen ner i gaten

Igjen viser denne saken at journalister tar seg selv veldig høytidelig, selv når de ikke gjør god nok research og lager masse røyk uten ild. TV2 /TV2 nettavisen bør lære av dette. Skal ingen spøke med TV2 med mindre denne står i fare for å miste sin kredebillitet? Er det så viktig? Har dere ikke lært noe siden Kyllingstuntet?Det er ingen menneskerett å svare en journalist. Det er bare en vinkling. Og når man blir vurdert og vinklet i media, så faller gjerne babyen ut med badevannet. Men drep ikke en god historie med fakta.TV2 har blitt utsatt for en pølsefinte, dvs Kvis'en er på vei mot mål mens dere er på vei opp på tribunen. Mens dere er der, kan dere like gjerne kjøpe en pølse ;-)

27.04.2006 @ 16:53
Postet av: Thomas

Dette er helt fantastisk. Tenk å sette dere sensjonskåte journalister så jævlig bra på plass. Kvisvik er min nye helt. Dere graver og graver i møkk og sprer om dere med usakligheter, så dette er vel fortjent. Når dere er så blendet av sjansen på å gjøre et scoop at dere ikke skjønner denne, ja da er det vel fortjent:)

27.04.2006 @ 17:11
Postet av: Sola

Her går du rett i baret for andre gang, og velger å gå til angrep på Kvisvik. Man trenger neppe være særlig glup for å skjønne at det uansett ikke vil være TV2 som får Folkets sympati i denne saken, samme hvor hardt det enn prøves. Jeg driter i om det er uetisk og politisk ukorrekt av Kvisvik å lure TV2, så lenge det er 100% fortjent. Det klokeste TV2 (Nettavisen) kan gjøre her er å legge er vel bare å holde kjeft, fremfor å fremstå som sytete.

27.04.2006 @ 17:22
Postet av: Vestfolding

Stavrum!Hadde vært bedre om du kanskje også understreket at deres artikkel om Kvisvik var basert på ett innlegg. Og kun ett!!! For det kommmer ikke frem i artikkelen!!!Men det er vel for vanskelig å innrømme. Dere fikk akkurat som fortjent. Det lønner seg ikke å være sulten gribb i medietørke.

27.04.2006 @ 17:50
Postet av: D.T.P

Denne kommentaren av Stavrum er vel et meget godt eksempel på den store definisjonsmakt journalister har. Når de selv føler seg tråkka på så er det full rulle med stortromme og basuner...

27.04.2006 @ 18:05
Postet av: Tomas

Haha.. snakk om å være snurt. "Fotballspillerens neste trekk var å overbevise en serie medlemmer i supporterklubben om å stille opp på fjernsyn og lyve." Du får det til å høres ut som om Raymond tvang fansen til å lure dere.. TV2 dreit seg ut! Synes det var kjempe bra av Raymond. Tabloidavisene lager jo skandale oppslagg av vær minste ting.. Dere dreit dere ut!! Det værste er at alle kan jo se at Raymond og fansen flirer mens på opptaket. og en journalist med litt innsikt må jo se at dette lukter svindel lang vei...

27.04.2006 @ 18:12
Postet av: Kjell i Bergesund

Snakker om å miste kontakten med virkeligheten. Her setter TV2 seg ned og surmuler og prøver tappert å hente litt sympati hos de "mange 100.000" som føler seg lurt av Kvisvik og hva skjer? De "mange 100.000" ler av deg Gunnar. Hører du? De ler av deg!!!Ikke en millimeter støtte har du fått. Er det på tide å stikke fingeren ned i bakken og kjenne godt etter hvor du er?Mitt forslag ... sett deg deg ned ved PC'en og skriv 1000 ganger at "Jeg skjemmes".Tips! Skriv det en gang og klipp og lim så blir du kanskje ferdig før du/dere blir lurt igjen.Jeg vil kalle dette medias seier over seg selv.

27.04.2006 @ 18:40
Postet av: Sylling

En kjempe finte av Kvisvik. At dette blir formulert som et problem er fasinerende. "På vegne av våre lesere blablabla". Vi har nå fått dokumentert hvor oppblåst det er mulig å være. KEEP UP THE GOOD WORK KVISVIK!!!!!

27.04.2006 @ 20:27
Postet av: Benny

Himmel og hav - fotballfolk er en gjeng selvhøytidelige, belærende, etterpåkloke, evneveike, sjølgode papegøyer. Når jeg leser disse innleggene, skjønner jeg at skinheadsene og tyrenakkene på VIFs apeberg representerer åndseliten av fotballsfans.....Jeeeeezez...... Media får svare for seg, jeg gir nå i grunn faen i både TV 2 og avisene, men den gjengen av åndsamøber som feilstaver seg gjennom noen resonnementer med IQ på rundt 50 på dette debattforumet, skal du få billig av meg. Hold dere på fotballtribunene, please!!! Og bli der!!!

27.04.2006 @ 20:55
Postet av: Knut

Som fortjent! Enig med hele gjengen her. Lo godt når jeg hørte det var en spøk. Må si jeg lurte litt når jeg så innslaget....

27.04.2006 @ 21:00
Postet av: sven

Kjempebra stunt av Raymond og de andre som var med på spøken. Det at noen TV2 journalister surmuler gjør jo bare spøken enda bedre og viser hvor selvhøytidelig journalister kan være.

27.04.2006 @ 21:44
Postet av: Thor Solberg

Nå har jeg vært innom forum'er i alle de store nettavisene, og etter det jeg kan se så får Raymond Kvisvik bortimot 100% støtte. De få som støtter TV2/Nettavisen, mistenker jeg for å være journalister selv. Journalister, som selv stadig skriver artikler på tynt oppkok og rykter, er Norges mest hårsåre yrkesgruppe. Flott gjort av Raymond & co, her fikk TV2/Nettavisen smake sin egen medisin. Andre media som VG, Dagbladet og NRK går stille i dørene i dag. De vet at dette like gjerne kunne rammet dem. I disse overfladiske og tabloide tider, hvor litt uenighet og diskusjoner skal slås stort opp og krisemaksimeres (TV2 Sporten er eksperter på det), så er det godt at noen slår tilbake. Well done Raymondo, you are the man of the week.

27.04.2006 @ 21:48
Postet av: AD: Benny's innlegg, skrevet av Per

Kjære Benny.Har nettopp kjørt mine pølsefingre gjennom det tykke håret mitt og funnet ut at jeg ikke er skinnhead. Sist jeg så meg i speilet så jeg heller ikke ut som en papegøye. Og med min målte IQ godt over gjennomsnittet på 100 så har jeg allerede klart å fastslå at jeg er en fotball fan. I tillegg er jeg så oppegående at jeg både har hørt og lest, ja sågar drevet støtteundervisning for personer som har lese og skrivevansker. Så venligst ikke døm andre for hvordan de skriver innleggene sine. Det eneste du gjør da er å offetligjøre din egen EQ... og desverre så taler det ikke til din fordel.Men kanskje du er journalist du og, siden du er så flink i rettskriving?

27.04.2006 @ 22:02
Postet av: AD: Benny's innlegg, skrevet av Per

Kjære Benny.Har nettopp kjørt mine pølsefingre gjennom det tykke håret mitt og funnet ut at jeg ikke er skinnhead. Sist jeg så meg i speilet så jeg heller ikke ut som en papegøye. Og med min målte IQ godt over gjennomsnittet på 100 så har jeg allerede klart å fastslå at jeg er en fotball fan. I tillegg er jeg så oppegående at jeg både har hørt og lest, ja sågar drevet støtteundervisning for personer som har lese og skrivevansker. Så venligst ikke døm andre for hvordan de skriver innleggene sine. Det eneste du gjør da er å offentligjøre din egen EQ... og desverre så taler det ikke til din fordel.Men kanskje du er journalist du og, siden du er så flink i rettskriving?

27.04.2006 @ 22:02
Postet av: AD: Benny's innlegg, skrevet av Per

Kjære Benny.Har nettopp kjørt mine pølsefingre gjennom det tykke håret mitt og funnet ut at jeg ikke er skinnhead. Sist jeg så meg i speilet så jeg heller ikke ut som en papegøye. Og med min målte IQ godt over gjennomsnittet på 100 så har jeg allerede klart å fastslå at jeg er en fotball fan. I tillegg er jeg så oppegående at jeg både har hørt og lest, ja sågar drevet støtteundervisning for personer som har lese og skrivevansker. Så venligst ikke døm andre for hvordan de skriver innleggene sine. Det eneste du gjør da er å offentligjøre din egen EQ... og desverre så taler det ikke til din fordel.Men kanskje du er journalist du og, siden du er så flink i rettskriving?

27.04.2006 @ 22:02
Postet av: Per

Beklager at det ble tre innlegg på rad her. Var ikke meningen.

27.04.2006 @ 22:05
Postet av: Thor Solberg

Benny er en typisk oppblåst og nedlatende snobb med masse komplekser, som må skrive generaliserende og nedlatende innlegg om "alle de andre so er dumme". Forresten Per, nå ble det fire innlegg på rad.

27.04.2006 @ 22:08
Postet av: Thor Solberg

Benny er en typisk oppblåst og nedlatende snobb med masse komplekser, som må skrive generaliserende og nedlatende innlegg om "alle de andre som er dumme". Forresten Per, nå ble det fire innlegg på rad.

27.04.2006 @ 22:08
Postet av: Eirik

Tidig ray... ray-ray

27.04.2006 @ 22:33
Postet av: Bjørn

Denne kommentarlisten tror jeg faktisk andre journalister flirer av i tillegg til oss vanlige dødelige. Regner med Stavrum skjems nå...

27.04.2006 @ 23:36
Postet av: Kenny

TV2 fikk som fortjent. At dere nå angriper Kvisvik er bare patetisk. Et minimum av research burde avslørt spøken, men det kan vel ikke forventes av en gjeng amatører.

28.04.2006 @ 03:41
Postet av: jadda

Til pass for dere for å lage en slik "nyhet".på hvilket som helst fora er det alltid en eller annen som vil bli kvitt en spiller, Geir Hasund hadde harde dager i Brann, Jamie Carragher i Liverpool, fotballsupportere har hukommelse som en gullfisk, en dårlig kamp og vips finnes det et par slike poster om omtrent hvem som helst.. absolutt intet nyhetsoppslag...

28.04.2006 @ 04:06
Postet av: Alf Ivar

Dette var til pass for dere. Se & Hør-journalistikk er stygt og endelig fikk noen slått tilbake. Heia Kvisvik - du fikk en stjerne av meg der.Lurte halve Norge - min rumpe. Det var TV2 Nettavisen som ble lurt.

28.04.2006 @ 08:48
URL: http://www.tronsmo.com
Postet av: chr

Nå er det snart 100 innlegg her og ikke et eneste støtter Stavrums syn på saken. Stavrum er vel kanskje den mest hårsåre av alle journalister ( og det sier ikke lite ) og har sannsynligvis aldri innrømmet en eneste feil. At de lagde en sak basert på ett anoynymt innlegg på et internettforum er og blir slett journalistikk. Det skjønner Stavrum også men har er ikke kar nok til å innrømme det.Hvorfor lager han ikke en sak om dette forumets entydige reaksjon på hans kommentar?

28.04.2006 @ 09:01
Postet av: Petter

Dere er dårlige tapere TV2! Dere fikk som fortjent!:)

28.04.2006 @ 09:10
Postet av: Endre

Jeg er en flittig bruker av forum og blogger, og har ALDRI sett at alle kommentarene er så enige som her.Jeg er naturligvis enig i det som er sagt om TV2's manglende selvinnsikt og velfortjente smekk fra Kvisvik. Jeg er overrasket over hvor dårlig TV2 taklet saken da, de kunne glattet over dette ved å innse sin egen feil, istedet fortsetter de å grave sin egen grav dypere og dypere.

28.04.2006 @ 09:17
Postet av: jan

Stakkars dere.Jeg ble selv lurt da jeg så innslaget, men jeg tåler da det. Synes spøken var kjempebra, det setter fingeren på det TV2 sitt store problem er: De har så utrolig mye dårlige innslag i beste se&hør-stil. Tror TV2 at vi som sitter foran skjermen er idioter? Det virker slik. Men jeg kan opplyse om at det er vi faktisk ikke.

28.04.2006 @ 09:35
Postet av:

Denne saken blir mer og mer pinlig for Stavrum. Journalisten som skrev den opprinnelige artikkelen har henvendt seg til FFK-supporterene :http://www.ffksupporter.net/forum/emne.php?trad=80272&perside=10&side=17( innlegg datert 27 Apr 06, 13:38 ).Her forteller han at han ikke ville skrive saken men ble bedt om å gjøre det og at desken forandret på artikkelen og ingressen etter at han hadde levert den ifra seg!Nå kan det jo selvfølgelig hende at dette innlegget på FFKsupporter.net ikke er ekte, at journalisten aldri har sagt dette. Men problemet til Stavrum og hans Nettavis er at han må forutsette at det er ekte.Hvis han ikke gjør det så vil han jo innrømme at man ikke kan lage en sak basert på et anonymt innlegg på et internettforum...... Hva med å legge seg flat og innrømme at dette var dårlig journalistikk og redaksjonelt arbeid Stavrum?Nei, selvfølgelig ikke.....Han gjør jo aldri noe feil.

28.04.2006 @ 09:49
Postet av:

En er vel ganske idiot når en sitter og ser på fotball 24/7 i tillegg til alt se&hør stoffet rundt. Er det virkelig så interessant? Men... det var et herlig stunt av hr. Kvisvik, og desto mere morsomt at TV2 er så hårsåre og nærtakende. Gjør det jo bare enda bedre!!!

28.04.2006 @ 09:56
Postet av: Gunnar Stavrum

Sjeldent har jeg fått så mye juling for en Nett på sak! Det får jeg tåle. Ser at kritikken går på tre hovedting:1. Nettavisens opprinnelige artikkel var basert på et innlegg på et supporterforum.2. TV 2 Sporten lot seg lure av Raymond Kvisvik3. Vi (jeg) er noen selvhøytidlige fjols som ikke kan smile av saken.Får besvare etter beste evne:1. Hadde vi kun referert innlegget, ville jeg forstått og vært enig i kritikken. Men jeg fastholder at vi må kunne skrive om innlegg på et supporterforum når vi gjør neste skritt, som er å intervjue de ansvarlige om innlegget. Såpass på Raymond tåle, hvis han ikke er hårsår.2. Hverken TV 2 eller andre redaksjoner bør la seg lure. Det er jeg enig i. Av og til skjer det. Da får man legge seg flat. Det gjorde da også TV 2, såvidt jeg har sett.3. Vi har ikke humor på slike saker. Det er jeg uenig i, se bare den lange saken vi lagde i går om tidlige saker hvor vi - og andre - er lurt. Men, alt i alt, etter å ha lest kommentarene får konklusjonen være: Kvisvik - Stavrum 100-0!

28.04.2006 @ 10:00
URL: http://www.nettavisen.no
Postet av:

Denne saken blir mer og mer pinlig for Stavrum. Journalisten som skrev den opprinnelige artikkelen for Tv2 Nettavisen har henvednt seg til FFK-supporterene :http://www.ffksupporter.net/forum/emne.php?trad=80272&perside=10&side=17( Innlegget fra 27 Apr 06, 13:38 )Her forteller journalisten at han ikke ville skrive denne saken men ble bedt om å gjøre det og at desken forandret både tittel og ingress etter at han hadde levert den ifra seg.Hvem er det som mangler troverdighet sa du Stavrum?Nå kan det selvfølgelig hende at dette innlegget ikke stammer fra journalisten, det er jo tross alt et anonymt innlegg på et internettforum.Men Stavrum har jo lært oss at det er nok for å lage en stor sak ut av.........Det er på høy tid å innrømme dårlig redaksjonelt arbeid Stavrum. Kanskje du gjennvinner litt tilitt ved å innrømme at du og avisen din ikke er uten feil.

28.04.2006 @ 10:05
Postet av:

Som vi ser av svaret til Stavrum så har han ikke skjønt ( eller ikke vil skjønne ) noen ting. Dette er ikke en konkuranse om hvem som har flest tilhengere, Stavrum. Det er seriøs kritikk av de journalistiske og redaksjonelle disposisjoner som du og dine medarbeidere utviste når dere lagde den opprinnelige saken.Du skriver "Men jeg fastholder at vi må kunne skrive om innlegg på et supporterforum når vi gjør neste skritt, som er å intervjue de ansvarlige om innlegget."Selvfølgelig kan dere skrive om innlegg på et supporterforum. Men hva er poenget hvis det ikke er en sak? Hadde dere funnet støtte for det utbruddet som denne innsenderen hadde så hadde dere hatt en sak, men det gjorde dere jo ikke. Tvert imot fant dere ut at dette kun var et enkeltindivid sine meninger.Hvis dere skulle ha laget en sak av dette så burde overskriften vært "Støtte til Kvisvik fra supporterne" hvor ingressen så ville vært av typen "FFK-supportere flest støtter ikke en anonym FFK-supporters uttalelse om at FFK burde løse Kvisvik fra kontrakten".Det hadde vært sannheten om denne saken og man skal ikke ha gått mange minuttene på journalisthøyskolen for å se at dette dermed er en ikke-sak.Men det var vel akkurat det du så og derfor bestemte deg for å krydre saken, eller hva?Nok en gang Stavrum : Dette er ikke en konkuranse om hvem som er mest populær av deg og R. Kvisvik. Dette er en diskusjon om uredelig journalistikk. Når du fremdeles ikke har skjønt ( eller ikke vil skjønne ) det alle andre ser, så skader du kun deg selv og din avis.Dette er isolert sett en fillesak, men den har blitt viktig fordi du har avslørt en holdning til sannheten som ikke er bra.Et godt råd : Innrøm at dere gjorde en feil her. Og gjør det uforbeholdent. Da vil du gjenvinne litt sympati og ikke minst troverdighet.Og så prøv å lære litt av denne feilen.Problemet er imidlertid at jeg tror dette er gjort med overlegg og dermed ikke er en feil men en kynisk handling for å oppnå flere lesere.

28.04.2006 @ 10:42
Postet av: P.N.

Til Gunnar Stavrum:Du hopper elegant over det aller viktigste, nemlig hvem sin troverdighet som er skadet. Syns faktisk du burde beklage dine uttalelser om at Kvisvik har liten troverdighet.

28.04.2006 @ 11:08
Postet av: Student ...

Jeg har ett tips til deg Stavrum: When in a hole, stop digging!Hovedproblemet er premissene for å skrive en sak. Dere konstruerer problemstillingen ved å lete med lys og lykter etter en anonym stemme som kan lage en sensasjonsnyhet. Så tar dere denne "kilden", og kontakter andre supportere. De konstaterer, som rett er, at verken Raymond eller de andre FFK-spillerne har kommet skikkelig i gang ennå. Samtidig påpeker de at Raymond har full tillit og er et viktig medlem av FFK-troppen.Det er her problemet viser seg. Artikkelen tar utgangspunkt i et anonymt foruminnlegg (som like gjerne kunne vært skrevet av journalisten selv), og selektivt velger å ta hensyn til de høflige og siviliserte kommentarene fra supporterne. De sa ALDRI at de ønsket Raymond dit peppern gror, men heller at Raymond, som de andre FFK-spillerne, har mer å gå på. Enhver supporter med god fotballforståelse ser dette, og en slik observasjon har da ingenting med at man ønsker å fjerne en eller flere spillere.At dere ble lurt i TV2 Sporten er for så vidt greit. Jeg kan være enig i at det ikke er lett å avsløre en spøk dersom flere går sammen om den. Samtidig burde vel redaksjonen ha Raymonds (legitime) kritikk av Nettavisens rutiner i bakhodet da tipset kom til TV2-huset. Sånn sett synes jeg det er slett redaksjonelt arbeid å ikke avsløre en såpass åpenbar spøk.Troverdighet, Stavrum? Jeg tror du bør justere din definisjon av dette ordet. Raymond påpekte et alvorlig problem i dagens journalistikk, og måten han gjorde det på er sannsynligvis den eneste måten journalister vil lytte - til herlige sensasjonsnyheter!

28.04.2006 @ 12:31
Postet av: verdens støØørste Kvisvik fan..!!

eg synst bare at d var morsomt eg..hahah..tv2 gikk jo rett på den..=)også hadde de fortjent d..=)klemz..

11.09.2006 @ 16:42

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1182171
hits