TV2Nettavisen

Lite overbevisende

14.02.2008 @ 07:44
Statminister Jens Stoltenberg stilte seg i går bak barne- og likestillingsminister Manuela Ramin-Osmundsen. Det ble en lite overbevisende forestilling.

jensmanuela460545785b

Jens Stoltenberg side om side med sin barne- og likestillingsminister Manuela Ramin-Osmundsen. Foto: Scanpix.

Etter å ha blitt drevet fra skanse til skanse tok Ramin-Osmundsen i går et snev av selvkritikk.

- Det er klokt å ta selvkritikk når man mener det er grunnlag for det. Jeg forstår og mener det er grunnlag for at hun gjør det, sa statsminister Jens Stoltenberg på en hastig innkalt pressekonferanse.

"Selvkritikken" går ut på at statsråden mener hun kunne vært klarere på at hun var en bekjent av det nye barneombudet Ida Hjort Kraby.

Men hverken Stoltenberg eller Ramin-Osmundsen svarte særlig klart eller overbevisende på hvorfor sannheten om det 20-årig lange vennskapet er drevet frem av pressen - bit for bit - og at innrømmelsene først har kommet når sannheten har vært på bordet.

Venstre-leder Lars Sponheim uttalte igår at barne- og likestillingsministeren fremsto som en løgner. Det er harde ord, men hun har ikke akkurat ivret etter å fortelle sannheten.

Et klart flertall i befolkningen mener at Ramin-Osmundsen bør gå av.

Statsministerens forsvar ble en pinlig affære, og barne- og likestillingsministeren har en lang vei å gå før hun igjen har tillit hos andre enn i regjeringens innerste kjerne.

Kommentarer:
Postet av: Clouseau

Kall en spade for en spade, er ikke hele dette rødgrønne eksperimentet, som vi bare må kalle det, en utrolig pinlig affære? Det er ikke plass nok på dette forumet for å ramse opp alle ekspempler på deres inkompetanse.

14.02.2008 @ 09:05
Postet av: thm4855

ja, det rødgrønne eksperimentet bør snart komme til en ende. det er lite igjen av troverdigheten fra soria moria ærklæringen.men at den enkelte står frem med den ene løgnen etter det andre gjør at begeret nu renner totalt over. send denne svartkjerringa tilbake til dit hun kom fra. og den "nye" barne ministeren bør trekke seg fra denne stillingen som er gitt henne på falske premisser.thmmolde

14.02.2008 @ 09:21
Postet av: Clouseau

Jeg lurer egentlig også på hva Jensemannen faktisk GJØR i denne regjeringen? Han er utrolig usynlig, blander seg aldri opp i noen som helst debatter, tar ikke stilling til noe som helst (annet enn: "Vi har verdens beste skole", eller "Vi er best på ditten", "Vi er best på datten".), og NÅR han da endelig kommer på banen er de for å erklare sin støtte til enda en statsråd som har dummet seg ut. Vet ikke helt om dette er uhyre morsomt eller bare rett og slett dødstragisk.

14.02.2008 @ 10:31
Postet av: NB

Norsk media sitt korstog mot dagens regjering er også en ganske pinlig affære. For de aller minste bagateller samler media seg bak sin hærfører Siv Jensen, og tar i bruk samme prosedyrer. De kanoniserer den norske befolkningen med fete overskrifter og skarpe ord, for så litt etterpå å spørre den samme befolkningen om de har fått med seg budskapet. Og de får den samme bekreftelsen hver gang, jada befolkningen har fått med seg budskapet, propagandaen har virket, media har seiret. Mens skattesnusk i FrP's stortingsgruppe får en kvart notis på side 18 i VG, så får et udefinert vennskap, eller kanskje det kan kalles et bekjentskap, mellom to jurister hundrevis av spaltemeter. Fordi en sittende statsråd har behandlet en stillingssak klønete.Denne grusomme forbrytelsen mot menneskeheten kan selvsagt ikke gå upåaktet hen. En statsråd kan ikke opptre klønete en eneste gang. Det er verre enn å forgripe seg på barn, volda, drepe, lemleste og ødelegge, tilsammen. En statsråd skal oppføre seg et hundre prosent korrekt. Ja, også politisk korrekt. Slik media og FrP sier at de skal oppføre seg.Først var det Gerd Liv. Så var det Gro. Så Jonas. Så Manuela. Norge oversømmes av en forbryterbølge vi aldri har sett maken til. Det er som om Hitler, Stalin, Attila og Djenghis Kahn alle kom hit samtidig. Det blir selvsagt noe overdrevet sammenligning, for forbrytere i Norge i dag får knapt nok en kvart notis på side 18 i VG.

14.02.2008 @ 12:32
Postet av: Clouseau

Til NB: ganske pussig med denne skitkastingen mot Frp hver gang de rødgrønne ligger under fyr. Dette her gjelder faktisk en statsråd som gir et uavhengig ombud fyken i favør av en ny ansatt som åpenbart er mer "regjeringsvennlig". At dette nye ombudet i tillegg er en "bekjent" av statsråden gjør saken bare enda verre.Dette er et demokratisk problem.

14.02.2008 @ 15:22

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5697538
hits