TV2Nettavisen

Tre råd til Stein Erik Hagen

09.01.2008 @ 10:02
Matmilliardær Stein Erik Hagen har skutt seg selv i beinet i sin nyttårsoffensiv mot statsminister Jens Stoltenberg. Nå skal han få tre gode råd helt gratis.

Hagen_Stoltenberg_P_535439b

Stein Erik Hagen er gull verdt for Arbeiderpartiet og Jens Stoltenberg.

Stein Erik Hagen bruker millionbeløp på borgerlig partistøtte og engasjerer dyre PR-rådgivere. Derfor er det uforståelig at Stein Erik Hagen kunne la seg lure inn i debatt som den vi så på Redaksjon1 hos NRK i går kveld.

Hagen stotret og stammet, han hadde ikke ment det han hadde sagt eller så var han feilsitert, det var uansett humoristisk ment etc.

Sjelden har Jens Stoltenberg hatt en enklere dag på jobben. Det er nesten så man får mistanke om at matmilliardæren har fått penger fra Arbeiderpartiets valgkampfond.

Hagen har i flere intervjuer vært fornærmet over uttalelser fra Jens Stoltenberg om at Hagan må ha dårlig dømmekraft. Etter gårsdagens fjernsynsopptreden må det være lov å spørre om han også har dårlige rådgivere.

Derfor skal Rimi-Hagen få tre råd ganske gratis:

1. Ikke gå på talerstolen i Vålerenga Kirke for å snakke om grådighet.
2. Ikke sammenlign Norge med Øst-Europa i nyttårsintervjuer med Dagens Næringsliv.
3. Unngå for enhver pris direktedebatter mot ringrever som Jens Stoltenberg.

PS: Og vil du fremstå som mer follkelig og selfmade; unngå slottslignende fester og be barna slutte å bruke diadem.

Kommentarer:
Postet av: observer

Gode råd, her er flere gratis råd:

Selg den derre skinn MC-dressen, du synes sikkert du ser stilig ut, men kondomdress kler deg ikke gitt.

Selg Steen&Strøm, kjøp en avis. En sånn derre som ikke stiller så jævla kritiske spørsmål om alt mulig rart. Hvis du er dårlig i offentligheten, kanskje en liten kommentarspalte er tingen.

Når du likevel er i gang, kjøp en TV-stasjon, av samme grunn som avis.

Diademer er stilige, kjøp en rosa til deg selv.

Unngå spørsmål om utvikling av din formue - etter formuesskatten er betalt. Det har liten relevans for de øst-europeiske tendensene. Not?

09.01.2008 @ 10:47
Postet av: Andreas H.

Kort sagt:

Holde kjeft, ikke si fra, la det skure.

Ta aldri ansvar. Vær forsiktig med å utfordre "almenheten". Og fremfor alt, ikke skape eller bygge opp noe.

Bli journalist !Les "en folkefiende" av Henrik Ibsen.

09.01.2008 @ 11:37
Postet av: Irritert

Gunnar Stavrum - det er fantastisk at du er negativ til alle som prøver å fremme verdiskapning i Norge. Hovedpoenget til Hagen virker å være at det må legges til rette for privat verdiskapning i landet som igjen skaper jobber og skatteinntekter som kommer hele samfunnet til gode. Vi skaper ikke en fremtid gjennom kun å ha offentlige arbeidsplasser, enormt byrårkrati og liten verdiskapning i offentlig sektor. Skremmende at du kan være journalist - og særlig med et så lite nyansert syn på hva som skaper verdier.

09.01.2008 @ 13:52
Postet av: Henrik Akselsen

Jeg skjønner ikke hvorfor Hagen har en retorikk som gjør at han fremstiller seg selv som offer. Å ta en reall diskusjon om hva som er bra for næringslivet her i landet trengs, men kommunistsammenligningen blir bare latterlig.

Som om noen i middelklassen noengang kommer til å synes synd på Hagen.

09.01.2008 @ 14:00
URL: http://henrikakselsen.blogspot.com/
Postet av: Torkel

Stavrum burde heller hengt seg opp i at vi har en Statsminister som aldri har egne meninger om noe som helst. Og at han, Stavrum, og andre journalister ikke har evne eller vilje til å skaffe klare svar fra han.

Makan til rund og kjedelig peson som Jens Stoltenberg skal du lete lenge etter. Mest visjonsløse statsleder fra det visjonsløse "Arbeider"parti vi noen gang har hatt.

Arbeiderpartiet har stått for de største privatiseringsreformer i Norge de senre år. De er for at Norge skal inn i et EU. Et EU som nærmer seg det parodiske i sine forsøk på å skape "fri handel" gjennom å detaljlovregulere handelen mest mulig.

Det siste er at Jens Stoltenberg og visvaspartiet hans skal slå et slag for skolen. Dette skal de gjøre etter å ha ødelagt den samme skolen igjennom de siste 25 år, bla med G. Hernes sine håpløse reformer.

Det er greit at AP er patetisk. Men at journaliststanden ikke ser det, er forbi patetisk og bare trist.

09.01.2008 @ 15:19
Postet av: Kalle Kølapp

Hva er det Hagen har skapt da ???

Rimi og Rema har bidratt til at et mangfold små nærbutikker og "kjøpmenn på hjørnet" har måttet legge ned virksomheten.

Disse bidro også med skatt til fellesskapet.Paradoksalt nok hadde det sansynligvis vært flere arbeidsplasser i Norge om vi hadde hatt alle nærkjøpmennene som ble utkonkurert av prisdumping fra matvaregigantene.

På daglivarefronten er Norge i dag belemret med store matvaregiganter, der vareutvalget til tider minner om gamle Sovjet.

(Nå er det sikkert noen som setter på den kjente platen "Jantelov og misunnelse", men det kan jeg leve med.)

09.01.2008 @ 19:37
Postet av: Frode

Er jeg den eneste som blir skremt over mangelen på ytringsfrihet i dette landet? Når Hagen tillater seg å kritisere "den sosialdemokratiske ledelsen" (Stoltenbergs uttrykk) i dette landet, da må han tas så hardt at ingen tør prøve seg på det igjen.

09.01.2008 @ 21:53
Postet av: Oscar Wilde

Det eneste man kan gjøre med gode råd, er å gi dem videre til andre. Selv har man aldri noen nytte av dem.

10.01.2008 @ 11:29
Postet av: Han Solo

Til Frode :Du har tydeligvis misforstått begrepet ytringsfrihet. Ytringsfrihet

betyr at du skal kunne si det du mener uten å bli straffet for det på noen måte. Ytringsfrihet betyr IKKE at ingen skal kunne uttale seg om hva du har sagt og hvordan du har fremlagt det.Det du faktisk er misfornøyd med er at Hagens kritikere har brukt sin ytringsfrihet. Det skremmende er mao at du ønsker å begrense andres ytringsfrihet.Slik jeg leser Stavrums kritikk av Hagen så er det ikke kritikk av hva han mener, men hvordan har har fremlagt sine meninger. Den kritikken støtter jeg. Diskusjonen rundt formueskatt er en viktig diskusjon men desverre har Hagens øst-europa sammenligning og hans fremtoning som sutrete millardær totalt ødelagt muligheten for å diskutere formueskatten på en saklig måte.

10.01.2008 @ 11:44
Postet av: Gunnar Stavrum

Han Solo - du har tatt poenget! Jeg har ikke kommentert hva Hagen faktisk mener, men at hans måte å fremføre budskapet på har virket mot sin hensikt.

10.01.2008 @ 12:22
Postet av: Andreas H.

"sutrete milliardær". Det er alså det det dreier seg om. Ikke Hagens budskap

Så vet vi det.

10.01.2008 @ 15:30
Postet av: Han Solo

-"sutrete milliardær". Det er alså det det dreier seg om. Ikke Hagens budskapSå vet vi det.Ja, desverre så er det det. Skal man fremføre et budskap så er man nødt til å tenke på hvordan man pakker det inn og hvordan man fremfører det. Slik er verden. At Hagen ikke skjønner dette er for meg det mest utrolige med hele denne saken. Han har desverre ødelagt debatten om formueskatten for en tid fremover.Så kan du mislike at verden er blitt slik, men å lukke øynene for det hjelper ingenting.

11.01.2008 @ 08:50

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5646327
hits