TV2Nettavisen

Takk for et strålende år!

31.12.2007 @ 13:55
Vi nordmenn forlater et år som har vært strålende for de aller, aller fleste av oss. Med rekordhøy oljepris i ryggen går vi inn i et nytt år med lav ledighet og fortsatt lav rente. Kan vi tro på et godt nytt år?

fyrverkeri ole Garstad

Akkurat i år har vi grunn til å feire. Foto: Ole GarstadDet er tid for å gjøre opp status for nok et år med vekst og velstand i Norge. Selv om enkelte fortsatt faller igjennom vårt finmaskede sosiale nettverk, har året bydd på mer penger mellom fingrene på de fleste.

Faktisk går det så bra at de økonomiske ekspertene leter etter tegn på at festen snart er over. Terra-skandalen som indirekte skyldtes dent amerikanske sub prime-sammenbruddet viser at skyene kan dukke opp der man minst venter det.

Det er nok å peke på klimaendringer og uroen i Pakistan etter attentatet på Benazir Bhutto for å vise at alt ikke er rosenrødt. Vår evne til å forutsi plutselige forandringer har aldri vært stor. Men bekymringer over hendelser vi ikke ser i dag bør ikke overskygge glede over alt vi har fått på årets siste dag.

Oslo børs, som er en temperaturmåler for norsk økonomi, har steget over 12 prosent i år.

Norge har under 40.000 registrerte arbeidsledige, og stort lavere enn det er det ikke mulig å komme. Arbeidsgiverne er på vill jakt etter kvalifiserte arbeidstakere, og vi importerer arbeidskraft fra Polen og Baltikum så fort vi klarer.

Boligprisene går oppover (fortsatt), renten er behagelig lav (tross hyppige små skritt fra Norges Bank) og knapt arbeidsmarked betyr høyere lønninger for de fleste av oss. Legg på med svært lav prisstigning, og det er vanskelig å tenke seg bedre gli for norske husholdninger.

I år har vi altså en ekstra god grunn for å sette champagnen til kjøling og fyre av en rakett eller to med god samvittighet!

I overmorgen er det hverdag igjen, og ingen vet hva det nye året vil by på.

Her i Nettavisen vet vi at det vil bli forandringer. Vårt ekteskap med TV 2 er over. Løsrivelsen er slutten på en prosess som har pågått det siste året, og TV-stasjonens folk skal drive nettsidene sine selv. Jeg er ganske sikker på at eierskap og entusiasme vil gjøre det spennende å følge med på www.tv2.no utover året.

Samtidig betyr 1. januar at Mediehuset Nettavisen AS ser dagens lys  i nye lokaler  i det som vil bli den nye "Akersgata" ved Akerselva i Oslo.

Vårt hovedfokus blir nyhetsavisen Nettavisen og kjendis- og livsstilstjenesten Side 2, og så ruger vi på noen nye prosjekter som vil bli lansert utover vårparten. Vi skal samarbeide tett med TV 2, men for oss i Mediehuset Nettavisen blir det internett for alle pengene.

Medvinden vi har hatt på internett har vært helt parallell med de aller fleste nordmenns surfing på høykonjunkturen de siste årene. Vi kan vende ryggen til et godt 2007, og vi må ha lov til å håpe på fortsatt medvind i det nye året.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle medarbeidere, lesere og annonsører for et godt samarbeid i året som gikk - og ønsker dere alle et strålende nytt år!

Kommentarer:
Postet av: SKA

Og dette med en rødgrønn-regjering. Med en finansminister fra SV.Dette er noe alle kritikere som har brukt "sosialist" som skjellsord burde bite seg merke i. SV i regjering eller "fjøslukt i regjeringskorridorene" har *ikke* medført på noen måte at det norske land har "gått til grunne".

02.01.2008 @ 01:29
Postet av: Nina

Det har blitt for vanskelig å finne Side2. Orker ikke scrolle så langt ned på Nettavisen hver gang for å se om det er noen oppdateringer

03.01.2008 @ 20:12
Postet av: jensssen

Europas høyeste rente er vel ikke 'fortsatt lav rente..'?

04.01.2008 @ 12:22

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5635664
hits