TV2Nettavisen

Nakenbad-hateren

26.06.2007 @ 08:48

Hva liker matmilliardær Stein Erik Hagen dårligst ved Høyre? Nakenbading eller formueskatt?

image305

Høyres ordførerkandidat Fabian Stang badet naken i Stein Erik Hagens 50 årsdag.

Politikk kan være så mangt, og motivasjonen for å støtte det ene partiet fremfor det andre kan være like mangfoldig.

Det får vi godt demonstrert i dagens politiske thriller: Hvorfor stanser Rimi-Hagen millionstøtten til Høyre og gir to millioner kroner til Fremskrittspartiet i stedet?

Finansavisen og redaktør Trygve Hegnar holder en knapp på formueskatten. Høyre kunne nemlig i regjering fjernet formueskatten på arbeidende kapital, men brukte ikke muligheten.

- Høyre bommet, og blir straffet av Stein Erik Hagen, skriver Hegnar på lederplass.

Hegnar gjør et grovt regnestykke som tilsier at Hagen må betale en kvart million i formueskatt hver eneste dag, eller totalt 90 millioner kroner i året, som følge av at skatten ikke er avskaffet.

Det er selvsagt en god motivasjon for å flytte pengestøtten til Fremskrittspartiet.

Dagbladet har et annet alternativ. Avisen går tilbake til Stein Erik Hagens 50 årslag i juli i fjor, der Fabian Stang tok et kjapt bad i nettoen foran et 20 talls journalister.

- Jeg synes det var unødvendig å blotte seg. Det sjenerte ikke meg, men jeg synes det var dumt, sier Hagen til Dagbladet.

Nå benekter Hagen riktignok at Stangs nakenstunt er årsak til at han kutter pengestøtten til Høyre, men avisen lar seg ikke avfeie med denslags.

Dermed blir vi lesere overlatt til oss selv når vi må vurdere om det er kampen mot formueskatten eller en naken mann i badetrappa som har hisset opp Hagen.

Men at det er en betydelig sak for samfunnet, er alle enige om.


Kommentarer:
Postet av:

"Hegnar gjør et grovt regnestykke som tilsier at Hagen må betale en kvart milliard i formueskatt hver eneste dag". Fort igjen?

26.06.2007 @ 09:08
Postet av: Svorsken

Ibland känns Norge väldigt, jag vet inte... Litet? Alternativt extremt genomsyrat av Se&Hør-journalistik.

26.06.2007 @ 09:28
URL: http://javielsker.blogspot.com
Postet av: Wallbreaker

Det er kommune/ordførervalg til høsten. Altså vil ikke utfallet ha noe å si for formuesskatten. Dagbladet er nok mer inne på kjernen enn Hegnar og Stavrum: Trolig vet Stein Erik Hagen nok om Fabian Stang til at han ikke ønsker han som ordfører i Oslo. For ordførerkandidaten har lik i skapet, det er vi flere som vet. Nakenbadingen er bare en bagatell å regne, selv om den grenset til flaggskjending.

26.06.2007 @ 09:30
Postet av: Nilsemann

Artig å se at Hagen vil gi bort to millioner kroner til det "nye Arbeiderpartiet" Dette er så gjennomskuende at "folk flest" nå kanskje endelig får øynene opp for hva Frp står for. Kanskje det vil være medvirkende til å knekke Frp-koden Ufattelig at det ennå er rundt 20 prosent uføre, arbeidsløse og pensjonister, som vil stemme på dette høyreekstreme partiet. Men var det ikke noe lignende i mellomkrigstidens Tyskland?

26.06.2007 @ 09:38
Postet av: Arbeidløs korrekturleser

Milliarder som ganges opp til millioner..

Skrivefeil er alltid flaut, men når det er skrivefeil i regnestykker er det utilgivelig. Stavrum burde umiddelbart ta hatten sin og gå.

26.06.2007 @ 09:47
Postet av: Arne Lie

Hagen har helt rett i det han gjør. Høyre mangler nå en klar strategi. Det er ingen spydspiss som er fremme og kritiserer de rødgrønne og fronter et borgerlig flertall i 2009. F.eks. saken med Røkkes "Statskupp". Det er store Sponheim i lille Venstre som tar jobben. Høyre, FrP og KrF må finne sammen og kritisere de rødgrønne hver dag, flere ganger til dagen og fronte et borgerlig fellesskap med individets frihet kontra et totaltiært sosialistisk system med smak av DDR, Cuba og Venezuela.

26.06.2007 @ 10:27
Postet av: knuto

Dette er bare et PR-stunt fra Hagen, og han ønsker nok kun å provosere Høyre. Selv har jeg liten tro på at Hagen faktisk sympatiserer med FrP, men at han gjør dette kun for å få Høyre til å skjerpe seg. Han vender nok tilbake i løpet av kort tid. Men når det er sagt er det jo bare hyggelig med noen ekstra millioner til Frp!

26.06.2007 @ 14:53
Postet av: Blaamand

Hagen vet nok om Fabian Stang til klokelig å forsøke å forhindre at han blir ordfører i Oslo. Stang vil være en katastrofe både for Høyre og alle eventuelle samarbeidspartnere. Stangs rolle som"rådgiver" for Løvenskiold vil bare være det første av en hel haug med skjeletter som vil komme veltende ut av skapet.

26.06.2007 @ 15:58
Postet av: Hans Kr.

Nå er vel også Stein Erik Hagen en voksen mann, so er i stand til å tenke og ta beslutninger selv.

Til tross for at deler av det politiske miljøet stadig forsøker å fortelle oss noe annet.

g hvem han da velger å spones med noen få kroner bør vel egetlig bli hans privatsak. I hvert fall årsaken til sponsingen.

At sponsingen og beløpet kommer frem er etter mi mening helt selvfølgelig.

Men årsaken kan Hagen få ha for seg selv.

Og det pussige er jo at det stort sett er vesntresiden som skriker opp om denne sponsingen,m til tross for at LO i en årrekke har sponset venstresiden av norsk politikk med millioner kroner.

La årsaken ligge.

Hagen har sponset Frp med 2 mill. Og så?

LO har vel gitt 7-8 mill til AP-SV-SP-gjengen om jeg ikke tar feil.

26.06.2007 @ 17:56
URL: http://magnor.nettblogg.no
Postet av: Halvor

Kan vanskelig tro at en naken Stang kan endre Hagens støtte, ville heller trodd at han doblet støtten til Høyre etter denne performancen. Er nok flere enn Fabian som har skjeletter i skapet.

26.06.2007 @ 22:33
Postet av: Gunnar Stavrum

Til arbeidsløs korrekturleser: Pokker, trodde man kunne gange opp milliarder til millioner jeg....

For alle andre: En kvart milliard hver dag skulle selvsagt være en kvart million per dag, og det er rettet nå.

27.06.2007 @ 08:31
Postet av: thm

nå må du skifte batteri i kalkulatoren din Gunnar. spar meg for ekle homseræva til denne

Stanghippoen. Stang er like slesk som Gerhardsen. stem frp før landet legges i ruiner.

thm

molde

16.07.2007 @ 17:32
Postet av: bjs

Ikke rart Høyre sliter i Oslo.

Bildet viser jo med all tydelighet at han har et splittet parti bak seg.

09.09.2007 @ 20:53

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5470571
hits