TV2Nettavisen

Dagen derpå

25.06.2007 @ 15:51
LSK-trener Tom Nordlie gjør det lureste man kan gjøre når man har sagt noe uoverveid: Han legger seg flat og beklager uttalelsene. Det fortjener han honnør for.

image303

LSK-trener Tom Nordlie beklager uttalelsene han ga før han fikk sett episoden skikkelig på video. Foto: Scanpix.

Jeg har hatt en ulykkelig Lillestrøm-trener på tråden i dag. Ulykkelig fordi han mener seg misforstått og feilaktig stemplet som en kyniker for uttalelsene han ga etter gårsdagens batalje på Åråsen mellom Lillestrøms keeper og en Start-angriper.

Les også: Nordlies tapte ære

Lillestrøm-treneren forklarer at han satt nærmere 70 meter unna og så ikke skikkelig episoden der LSK-keeper Heinz Müller satte kneet i kinnet på Start-spilleren Geir Fevang.

Nordlies sier han trodde det var en vanlig duell. Derfor avga Nordlie også sine flåsete, første kommentarer uten å ha fått studert episoden i detalj. Lillestrøm-treneren sier at han heller ikke visste hvor alvorlig skaden var (Fevang brakk kinnbeinet og ble fraktet bevisstløs til sykehus) da han først uttalte seg.

- Etterpå var jeg innom Starts spillerbuss for å sjekke hvor alvorlig skaden var. Husk at jeg har trent spilleren i to klubber, sier en ulykkelig Nordlie i dag.

Du kan lese hele forklaringen her.

LSK-treneren ville ikke valgt de samme ordene i dag, og det er skvært at han rydder opp i inntrykket som ble skapt. Alle kan si noe dumt i kampens hete, men ikke alle er voksne nok til å tenke seg om - og ydmyke nok til å ordne opp i etterkant.

Det er LSK-treneren og det fortjener han honnør for.

Kommentarer:
Postet av: hans

Jeg sa det i en kommentar i går. Halve fotball Norge må være blinde og dumme hvis de ikke ser at HM gjør dette med vilje. Se på ansiktsautrrykket hans sekunder før han setter kneet. Han ser ned på Fevang og så slenger han ut kneet! Overlagt vold, som bør straffes hardt, med karantene like lang som Fevang må være borte fra fotballen!!!

Få disse tyskeren bort fra landet vårt. De er og blir Nazister!!

25.06.2007 @ 22:01
Postet av:

Nordli har jo en lei tendens til å snakke før han tenker så det var jo ikke noe nytt...

Men om man står 70 meter unna, eller 1 meter, så bør oppfatte utfallet av situasojnen..

Så få ut håret av øynene Nordli

26.06.2007 @ 00:47
URL: http://litt.sinna.no
Postet av: Halvor

Tjukkebolla Feitest fortjener absolutt ingen honnør. Han burde få sitt eget avlukke i Krsand Dyrepark, ved siden av Julius. En mer pompøs ignorant skal man lete lenge etter. Håper ikke Julius blir for påvirket, HAN har ihvertfall noen sympatiske trekk.

26.06.2007 @ 22:26

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5470097
hits